Goles Atletic Valls  Maria (5), Anna Gils (2), Gemma López, Lola, Arancha, Eva (2), Anna Suñe (2), Lali (2).

El  pasado martes a las 2030, en el campo del Fornas,  el Atletic Senior recibio a el equipo

Samuel Whitbread Community College

proveniente del condado Bedfordshire County Council en las proximidades de Londres

El partido fue dominado en todo momento por las jugadoras vallencas. El primer gol llego a los 9 minutos de juego por parte de Anna Gils.  A partir de entonces llego el festival de goles de las jugadoras del Atletic.  Se vieron grandes jugadas, baselinas, llegadas a el area, goles en envios de corner, etc. etc. que hicieron las delicias del publico asistenete.

Este ha sido una prueba para recibir el proximo Sabado a las 1400 en el campo del Vilar, a el Calafell.

Partit Suburense- Atletic Valls Infantil-aleví A

Resultat: Suburense 15  Atletic Valls Infantil aleví A 3

Jugadores Atlètic Valls: Carla, Clàudia Gallardo, Blanca, Helena, Iris, Mariona, Ariadna, Clàudia Salvat, Alexandra, Ingrid

Gols Atlètic Valls:Iris (minut 39), Mariona (minut 46), Iris (minut 50).

Bon partit el vist a sitges aquest cap de setmana. Encara que les jugadores de sitges fa anys que juguen juntes, les nostres nenes atletiques no s' han arronsat en cap moment. Cada cop estan mes comodes al camp, sense tants nervis, intentant tocar la pilota i molt ben col.locades al camp. I es que aquestes jugadores estan millorant a pas de gegant com a futbolistes. Tant es així que a l' ultim quart van quedar en un parcial de 3 a 3 ja que Iris dos cops i Mariona van poder batre a la portera rival en tres grans jugades de toc. Poc a poc van confiant en elles mateixes i això es nota al camp, ja que no és fàcil planta-li cara a l'equip de Sitges com ho van fer elles.

S' ha de continuar treballant però amb les ganes que tenen aquestes noietes d' aprendre cada partit que juguem és un pas endavant cap a la seva formació.

"Dissabte 22 d'octubre 2011-10-25

Atléctic Valls Alevi-Infantil B - C.F. Santpedor

Jugadores: Maitte, Ingrid, Irene, Paula, Maria, Berta, Alba, Eva, Alba Cobo, Elena

El partit es va jugar a les dues de la tarda a l'estadi del Vilar, no podem dir que estes un partit molt distret doncs no sé si les noies tenien gana o es van sentir cohibides per les altres noies de l’equip del Santpedor, doncs eren molt més grans que elles, les nostres noies al seu costat semblaven cigronets.

La superioritat de l’equip contrari es va veure desde el començament tot i que el equip vallenc va lluitar per prendre pilotes i arribar a l’àrea per intentar marcar gol però els intens van estar frustrats tant per la defensa del Santpedor com per xutar de massa lluny.

Afegir el gran treball que van fer les porteres  per la seva destresa al parar les pilotes, i reiterar, que aquesta vegada no van jugar com elles  saben, tot i així es va veure com partit a partit van millorant i el domini de la pilota es fa pales  "

femení

L’ESPLUGA DE FRANCOLÍ, U.E. “A”, 0

ATLÈTIC DE VAlls – Aluminis Alt Camp, 6

Alineació: Aleyois, Arancha, Gemma R., Lali, Gemma L., Venus i Anna S. (a la banqueta Sònia, Gemma A., Maria, Lola i Anna G).

Golejadores: Gemma L. (4) i Maria (2)

L’equip femení de l’Atlètic continua imparable. Aquesta jornada les vallenques es desplaçaven a l’Espluga de Francolí per enfrontar-se a un gran equip que, malgrat el pugui semblar el resultat, en cap moment va posar les coses fàcils. Els primers compassos del partit van estar lleugerament dominats per les locals, que feien una bona pressió al mig del camp i no permetien que Anna S. entrés massa en contacte amb la pilota. Fruit d’aquesta pressió i després d’una errada defensiva, una davantera local es va fer amb la pilota a tres quarts de camp i es va plantar davant d’Aleyois, que en una gran intervenció va evitar un gol pràcticament segur. Les vallenques estaven nervioses, no controlaven el joc i van caure moltes vegades en la precipitació. La cosa va canviar als 22 minuts de joc quan Venus va assistir molt bé a Gemma L. que va definir amb molta qualitat davant de Toñi. Aquest gol va donar certa tranquil·litat i va canviar la dinàmica del partit, tot i que les vallenques van continuar sense fer un joc bonic. Als 33 minuts Gemma L. va aprofitar un bon servei de Lola per fer el segon i arribar al descans amb un bon avantatge de 0-2.

A la segona part les locals van baixar una mica físicament mentre que les vallenques van trobar en Gemma L. la seva gran referència ofensiva. La davantera de l’Atlètic encara faria dos gols més (minuts 49 i 61) que deixarien el partit sentenciat a falta de vint minuts per arribar a la conclusió. El últims minuts de joc van servir per a que Maria marqués els seus dos primers gols a la lliga, un de falta directa i un altre de volea des de fora de l’àrea.

Jugadores: Ingrid, Maite, Paula, Maria, Eva, Alba, Irene, Berta.

Dissabte 15 d’octubre.

Escola Bonaire 22 – Atlètic Valls 0

Excel·lent partit el vist aquest dissabte. Les nostres jugadores s’han entregat al 100 per 100, s’han esforçat i han demostrat en tot moment la seva fortalesa i ganes de superació.

Tot i que l’equip del Bonaire ha estar superior i ha guanyat, cal destacar que les nostres noies, no s’ha donat per vençudes en cap moment tot i que el cansament es feia present, doncs han tingut que jugar totes tot el partit ja que no teníem més jugadores per fer canvis.

Hem tingut un parell d’ocasions de gol i gràcies a la seva valentia i persistència fins i tot han incomodat a l’equip contrari.

MOLT BÉ NOIES SEGUIU AIXÍ. HEU JUGAT TOTES MOLT BÉ SOU UN VERITABLE EQUIP.

Dolors Ruana

Partit Atlètic Valls infantil-aleví A - Mas Catarro.

Resultat:Atletic Valls 2   Mas Catarro 15.

Jugadores Atlètic Valls: Judit, Carla, Clàudia Gallardo, Blanca, Helena, Iris, Mariona, Ariadna, Clàudia Salvat, Alexandra.
Gols Atlètic Valls: Mariona (minut 57), Iris (minut 60).

El segon partit de lliga es va jugar dissabte a les 18:00 hores al camp del Fornàs. El rival era el Mas Catarro de Santa Margarida i els Monjos, rival que ja porta tres anys a la categoría i que té jugadores amb més experiència que les vallenques. El partit va començar molt igualat en lo que es refereix a possessió de la pilota, però amb alguna ocasió clara per part del Mas Catarro que va ser ben refusada per la defensa o aturada per Judit a la porteria.

Les jugadores vallenques van aguantar molt ben posicionades al camp i sortint al contraatac, però al minut 9 va arribar el primer gol de l'equip visitant. Així el primer periòde va finalitzar amb un 0 a 3 al marcador, però amb l'Atlètic Valls lluitant i sense baixar el cap.
Al segon periòde les jugadores del Mas Catarro van aconseguir fer 4 gols molt seguits. I és que , tot i que les vallenques ho intentaven, es va notar la diferència d'edat i l'experiència de les jugadores del Mas Catarro.

En aquest segon periòde les jugadores locals van tenir un parell d'ocasions de gol que no van acabar transformant, però que van fer que els pares i aficionats s'aixequessin dels seus seients.

Després de la mitja part, les jugadores vallenques van sortir encara amb més ganes i van demostrar millores respecte a la primera part, i al partit de la jornada anterior. Iris a la banda esquerra va lluitar molt, i molt bé aconseguint entrar en varies ocasions a l'àrea rival. Clàudia Salvat va jugar al mig centre i va distribuir molt bé el joc en atac, i es va posicionar perfectament en defensa.
Després de l'esforç fet per part de totes les jugadores de l'Atlètic va arribar la recompensa amb 2 gols. El primer de Mariona al minut 57, en que va marcar fent una perfecta vaselina a la portera després de rebre la pilota d'un saque de porta de Judit. I al minut 60 arribaria el segon gol, obra de Iris, que va rebre una passada en profunditat de Mariona dins l'àrea, i sense pensar-ho dues vegades va xutar ajustat al pal per fer el segon gol.

Deixant de banda el resultat, l'equip de l'Atlètic va fer un bon partit i cal destacar l'actitud de totes les futbolistes a les que poden guanyar en gols, però no en entrega i lluita, i és que cada dia milloren i fan perfectament la feina que tenen encomanada que no és altra que aprendre i gaudir del futbol.

femení

ATLÈTIC DE VAlls – Aluminis Alt Camp, 3

Alineació: Aleyois, Sara, Gemma R., Lali, Gemma L., Venus i Anna S. (a la banqueta Sònia, Gemma A., Arancha, Maria, Lola i Anna G).

ALHAMBRA CF REUS “A”, 0

Golejadores: Anna S. (2) i Lali.

Primer partit de la temporada al Vilar i gran victòria de les noies de l’Atlètic davant d’un bon rival que en cap moment va posar les coses fàcils. El partit va començar amb molta igualtat i mentre les locals intentaven posar el joc i la possessió de la pilota, les visitants esperaven molt tancades en defensa i sortien a la contra generant bastant de perill a la porteria defensada per Aleyois. D’aquesta manera l’equip reusenc va disposar de vàries oportunitats per avançar-se al marcador durant la primera part però, unes vegades per la falta d’encert i unes altres per la gran actuació de la portera vallenca, no van aconseguir obrir el marcador. Per la seva part, l’Atlètic no trobava la manera d’obrir la defensa rival i abusava una mica de les pilotes llargues que mai trobaven la rematada de cap davantera. Al descans es va arribar amb empat a zero.

A la segona part el panorama va canviar i les locals van començar a fer possessions una mica més llargues. L’Atlètic es va apoderar de la pilota i va començar a gaudir de les millors ocasions. Fruit d’aquest domini va arribar el primer gol als 49 minuts obra d’Anna Suñé, que va superar a la portera rival amb un xut col·locat des de la frontal de l’àrea. Set minuts després, la davantera tornaria a marcar d’una forma molt similar demostrant que és la jugadora més en forma del conjunt vallenc. Amb aquest avantatge les locals van aconseguir tranquil·litat mentre que les jugadores de l’Alhambra van baixar els braços donant pràcticament el partit per perdut. A falta de cinc minuts per arribar a la conclusió del partit, Anna S. encara tindria temps per donar una bona assistència a Lali i aconseguir així el tercer i definitiu gol.

El Infantil-Alevi Femeni A  del Atletic de Valls debuta amb bona nota

Atletic Valls CRÒNICA INFANTIL-ALEVÍ "A"

Jugadores Atlètic Valls: Judit, Carla, Clàudia.S., Helena, Blanca, Iris, Mariona, Alexandra, Clàudia.G., Ariadna i Èlia.

Gols: Blanca, Mariona (2), Helena.

Resultat: Corbera de Llobregat 5 - Atlètic Valls 4.

El primer partit de lliga de l'infantil -aleví "A" es va jugar dissabte 8 d'octubre a les 10:45 hores al camp municipal de Corbera de Llobregat. Les jugadores van arribar al camp molt concentrades i il·lusionades pel seu debut a la competició. Durant el primer periòde del partit no va haver gols per cap dels dos equips, i es va veure un joc una mica tímid i sense ocasions de gol clares, però amb bons detalls per part de totes les jugadores que intentaven apropar-se a la porteria contraria però sense molt convenciment, potser per tractar-se dels primers minuts de partit oficial que disputaven.

Al segon periòde les jugadores vallenques van sortir més decidides i van gaudir de més ocasions de gol, però va ser el Corbera el que va fer el primer gol al minut 20, i després de varis rebots dins de l'àrea. L'Atlètic no va baixar el cap, i al minut 26 Blanca va fer el primer gol de l'equip de penal. Al minut 30, i després d'una errada defensiva, el Corbera es va tornar a adelantar al marcador. Així s'arribaria a la mitja part amb el resultat de 2 a 1 favorable al Corbera.
Al tercer periòde va arribar un altre gol de penal favorable a l'equip de Valls i el va fer Mariona al minut 40. Però el marcador no aguantaria molta estona amb empat, ja que al minut 42, i després d'una altra errada en que es va perdre al pilota després d'una sacada de banda favorable a l'Atlètic, el Corbera es va tornar a avançar.

S'estava veient un partit molt emocionant i amb molts gols, i en el qual les jugadores vallenques van anar de més a menys, i van aconseguir tenir una possessió de pilota alta en bastants trams del partit.

Al minut 45 Mariona va tornar a marcar en aprofitar un rebot dins l'àrea després que Blanca saqués un corner a favor.

Ja al quart i últim periòde Helena va marcar el 3 a 4, al minut 53, després de fer una jugada individual per la banda esquerra arrencant des del mig del camp i superant a tres jugadores per acabar fent un xut molt potent que va entrar gairebé per l'escaire esquerre.
Però l'equip de Corbera va aconseguir empatar el partit al minut 59 després d'una indecisió de les jugadores vallenques dins l'àrea petita, i al minut 60 Helena i Mariona van fer dos pals consecutius. Finalment i amb el temps ja exhaurit el Corbera va marcar el gol de la victòria al minut 62 en un contraatac.

El resultat més just hagués estat un empat, però d'aquest partit les jugadores n'aprendran molt, i si segueixen amb aquesta actitud de ben segur que aviat guanyaran el seu primer partit.

Atletic Valls Femei Alevi Infantil  B-Sant Cugat Sport FC

Jugadoras Atletic Valls Alba, Paula, Eva, Maria, Irene, Berta, Ariana, Maite, Ingrid

Partido jugado el pasado domingo en el estadio del Fornas que enfrentaban a el Atletic Valls Alevi-Infantil B con el Sant Cugat.

Desde el principio se vio la gran diferencia de las visitantes con las del Atletic.  Las del Sant Cugat eran superiores en edad y experiencia de futbol.  Las Vallencas trataban todo lo posible para plantarle cara a las visitantes pero les era imposible.

El partido no tubo otra historia que las de aprender por parte de las locales.

Animo chicas, no pasa nada!

El senior del Atletic Valls Femeni debuta amb victoria

CRÒNICA SÈNIOR FEMENÍ
Jugadores Atlètic: Aleyois, Gemma Riello, Sara, Gemma López, Lali, Venus, Anna Suñe. A la banqueta: Sònia, Anna Gils, Lola, Gemma Alsina.
Gols: Gemma López, Anna Suñe (5), Venus (2), Lola (2).
Resultat: Duesaigües 0 - Atlètic Valls 10.
Dissabte a les 15:15 hores l'Atlètic va jugar el seu primer partit de lliga al camp del Duesaigües. L'equip arribava amb ganes de demostrar que aquest any volen lluitar pel títol de lliga, però tocava jugar a un camp difícil i contra un equip que s'ha reforçat i té jugadores molt fortes físicament.
L'Atlètic va començar el partit seguint la seva filosofia, amb una possessió molt alta, i tocant la pilota sempre des del darrere, sense rifar-la en cap moment. El Duesaigües va optar per deixar jugar a l'Atlètic en defensa i no pressionar la sortida de la pilota de les vallenques. Així al minut 4 Gemma López va fer el primer gol del partit amb un fort xut des de la frontal de l'àrea.
El Duesaigües no arribava amb perill a l'àrea de l'Atlètic i les vallenques poc a poc es van anar fent amb el partit, i van començar a realitzar un monòleg futbolístic amb una circulació de pilota molt fluida i amb moltes ocasions de gol. Anna Suñe va recuperar el seu olfacte golejador i va acabar el partit fent 5 gols.
A la segona part també van arribar els gols de Venus (2), i Lola (2), que son dos de les noves incorporacions de l'equip per aquesta temporada. Sembla que l'Atlètic femení comença a funcionar, però la lliga acaba de començar i cal treballar dia a dia, i esforçar-se per intentar aconseguir l'objectiu de guanyar el campionat.
La setmana vinent l'Atlètic juga dissabte dia 15 a les 14:00 hores al Vilar contra l'Alhambra de Reus, que és un dels equips que segur estarà a la part alta de la
classificació.

Partido Amistoso Atletic Valls Senior  - Tancat

Jugadores Atlètic Valls: Sònia, Gemma Riello, Lali, Venus, Gemma Alsina, Lola, Anna Suñé, Maria, Anna Gils, Gemma, Eva, Aleyois, Sara.
Dissabte 24 de setembre a les 18:30 hores al camp del Fornàs l'Atlètic femení va jugar el seu primer partit a casa de pretemporada contra el Tancat. Era el debut oficial dels nous entrenadors, Nando Hernández i Òscar Lozano.
El partit va començar malament per les vallenques, i els primers 15 minuts anaven perdent  1 a 3. Passats aquests primers minuts les jugadores de l'Atlètic van començar amb el joc al que ens tenen acostumats, amb molta possessió de pilota, amb moltes bones jugades, i amb moltes ocasions de gol.
Va ser un partit que va servir per provar diferents sistemes, i per provar jugadores en diferents posicions. Finalment el partit va acabar amb el resultat de 13 a 3 a favor de les vallenques, amb un penal aturat per Aleyois a la segona part.
Per tractar-se d'un partit de pretemporada ja es va poder veure un joc vistós amb moltes jugades elaborades, i es va poder comprovar que les jugadores es troben en bon estat de forma. En definitiva aquest partit va servir per acabar de preparar l'equip per l'inici de la competició que sera el cap de setmana del 9 d'octubre.

femení

ATLÈTIC DE VAlls – Aluminis Alt Camp, 1

Alineació: Aleyois, Sara, Venus, Gemma R., Andrea, Arancha, Lali, Anna G., Gemma L., Lola i Maria (a la banqueta Sònia, Gemma A. i Lucía).

c.d. RIUDOMS, 0

Golejadores: Gemma L.

El passat dissabte 3 de setembre, en motiu de l’homenatge que va organitzar el club a l’Aitor, l’Atlètic femení va jugar al Vilar el seu primer partit de pretemporada. Com que l’ocasió s’ho mereixia, enlloc de jugar a futbol 7 el partit va ser de futbol 11 i el rival escollit va ser el Riudoms.

Els primers minuts de partit van estar marcats per la igualtat. Cap dels dos equips dominava la pilota amb claredat i pràcticament no van haver-hi ocasions de gol. Amb el pas dels minuts, van ser les locals les que van estar més a prop d’obrir el marcador en un parell d’ocasions on Lola va passar la pilota a l’espai cap a Maria però que la davantera no va aconseguir arribar per poc. En tot cas, a aquestes alçades de la temporada encara es nota la falta de ritme i d’entrenaments. Abans d’arribar al descans, encara hi hauria temps per alguna ocasió més de Maria i perquè Aleyois realitzés una gran intervenció per evitar el que hagués estat el primer gol visitant. Durant la primer part va entrar Gemma A. substituint a Anna G.

A la segona part l’equip vallenc va sortir amb una jugadora més al mig del camp, deixant a Maria a la banqueta i col·locant sola en punta a Lola. El canvi tàctic es va notar positivament ja que es va aconseguir dominar una mica més la pilota, encara que sense tenir gaires ocasions clares de gol. Un cop més, va ser Gemma L. la que, a l’equador de la segona part, va inaugurar el marcador gràcies a un xut llunyà molt col·locat que la portera visitant no va poder aturar. Sens dubte, un gran gol de la jugadora més resolutiva de l’Atlètic. Abans d’acabar el partit, encara va haver-hi temps perquè Aleyois tornés a fer una gran aturada, tot i que posteriorment l’àrbitre la va anul·lar per fora de joc.

Finalment, victòria ajustada per 1-0 i bona imatge de l’Atlètic femení davant el Riudoms en una jornada molt especial i emotiva per l’entitat vallenca, ja que el més important era, a través del futbol, ajudar a un membre de la “família” atlètica com és l’Aitor.